Cum arata Lidia Buble fara machiaj. Vei fi uimit musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 13 mai 2016 , de


Cum arata Lidia Buble fara machiaj. Vei fi uimit
Lidia Buble a fost invitata recent la "Roata Norocului" de la Kanal D. Click! a fost pe faza si a surprins-o pe solista inainte de a intra in emisiune dar si pe platourile de filmare.
Cum arata Lidia Buble fara machiaj. Vei fi uimit

Marti, in timp ce Razvan Simion semna actele de divort si se despartea oficial de sotia sa la notar, iubita acestuia, Lidia Buble (22 de ani) se afla la o filmare. Interpreta pieselor "Noi gandim la fel" si "Le-am spus si fetelor" a fost invitata sa invirta "Roata Norocului" de la Kanal D, emisiune prezentata de Bursucul alias Adrian Cristea, urmarit indeaproape de asistenta Ana Maria Barnoschi.

ZoomLidia arata foarte bine si fara machiajFoto: Gheorghe Chelu

Inainte de a intra in platoul emisiunii Lidia a stat de vorba cu reporterul Click!, aflat la sediul Kanal D. Ce ne-a surprins a fost faptul ca Lidia nu a avut fite de vedeta si nici ajutoare, carandu-si singura bagajele si hainele de scena. Ne-a mai surprins ca Lidia nu a purtat machiaj pana sa intre in platoul de filmare si arata extrem de bine.

Dupa interviul pe care l-ati putut citi integral pe click.ro, cei trei si concurentii au intrat in platoul emisiunii si cateva ore s-au distrat foarte bine la filmari. Lidia a fost tot timpul fericita si cu zambetul pe buze, mai ales ca iubitul ei urma sa fie liber, iar cei doi vor putea sa isi traiasca idila nestingheriti» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCum arata Lidia Buble fara machiaj. Vei fi uimit