Cum a convins Justin Bieber un fotomodel in 7 pasi sa faca sex in 3 musicmix.rol.ro


Adaugat: Luni, 14 decembrie 2015 , de


Cum a convins Justin Bieber un fotomodel in 7 pasi sa faca sex in 3
Nu-ncape discutie: Bieber poate avea orice femeie! Starul de 21 de ani da pe spate in doar doua ore orice femeie. Cel putin asa sustine un fotomodel britanic, care a facut sex in 3 cu Justin.
Cum a convins Justin Bieber un fotomodel in 7 pasi sa faca sex in 3

 

La doar o ora dupa ce a coborat de pe scena O2 din Londra, Bieber si-a facut aparitia intr-un club de noapte unde se afla si Laura Carter cu prietenele. S-a asezat la o masa in colt impreuna cu prietenii lui si a comandat un rand de bautura. "Era in jur de ora doua, duminica 6 decembrie. Justin a venit pe ringul de dans si s-a apropiat de gasca noastra de fete. Ne-a invitat la o petrecere la hotelul Rosewood", si-a inceput povestea Laura.

Conform "The Sun" tanara a ajuns insotita de alte 9 fete in camera "care avea o sonorizare dementiala, era plina de sampanie, decoratiuni simpatice cu baloane. Am vrut sa imi fac o poza cu el si cu fetele, dar Justin mi-a luat aparatul si l-a pus intr-un buchet. A fost dragut. Am inteles mesajul. A sarutat o fata ca o provocare si am inceput sa dansam".

La un moment dat, Bieber a renuntat la tricou, a luat o fata de mana, fata a tras-o si pe Laura cu ea si au ajuns in dormitorul lui Bieber. Au renuntat la haine, fetele s-au sarutat si "Justin e foarte bine dotat. Nu se grabeste sa termine si ne-a rasfatat pe amandoua. Mi-as fi dorit ca seara aia sa nu se mai termine niciodata". La ora 6:00 cele 10 fete erau conduse de cei 4 prieteni ai lui Bieber in holul hotelului. Una dintre ele in loc sa sune la taxi a sunat la politie.

Cum m-a agatat Bieber?M-a invitat la dans in clubul londonez "Tape"La masa lui Bieber mai vin 20 de feteMi-a zis: "Ai niste ochi superbi"M-a invitat la petrecere, in 5 minute eram in masina luiMi-a ascuns telefonul intr-un buchet de trandafiriBieber merge in camera cu alta fataSe intoarce in boxeri dupa mine

 » vezi articolul original

 
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCum a convins Justin Bieber un fotomodel in 7 pasi sa faca sex in 3