Connect-R lanseaza albumul cu numarul doi! musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 01 august 2012 , de


Connect-R lanseaza albumul cu numarul doi!
Inchideți alarmele, aruncați telefoanele pe geam și ascundeți ceasurile - anul acesta nu dormim! Connect-R, artistul emblematic al ultimilor ani ai industriei muzicale, se pregatește sa lanseze cel de-al doilea album din cariera sa.
Connect-R lanseaza albumul cu numarul doi!Pentru ca nu ii place sa se dezica, Ștefan a avut și in acest weekend o serie de concerte, calatorind in noapte din oraș in oraș și din club in club, hiturile sale fiind ascultate de zeci de mii de romani in aceeași seara.

Duminica a fost cap de afiș la un eveniment live de amploare, unde a cantat alaturi de alți artiști de renume, facand un show eclectic in compania trupei sale de instrumentiști.

Piesa de rezistenta a verii care ne indeamna la o petrecere farasomn, \'Vara Nu Dorm\', se claseaza pentru cea de a 7-a saptamana consecutiv pe prima poziție a audiențelor in Romania. Replica ce pregatește toamna nu a intarziat sa apara, Connect-R lansand de curand piesa \'Summer Is Gone\'.

Și pentru ca artistul dorește sa impartașeasca producțiile sale cu noi toți, albumul \'From Nothing To Something\' se va lansa pe data de 2 august in parteneriat cu ziarul Libertatea. Acesta este cel de-al doilea din cariera artistului și cuprinde hituri ca \'Burning Love\', \'Still\', \'Take It Slow\' sau \'Ring The Alarm\'.

\"Sunt foarte fericit ca in sfarșit va pot darui rodul muncii mele de ani de zile. Imi doresc sa va bucurați de el și sa fie pretext de petrecere oriunde va aflati\"
a marturisit Connect-R zambind.
» vezi articolul original


sursa:

  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziConnect-R lanseaza albumul cu numarul doi!