Concert inedit. O solista va canta suspendata in sfori musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 04 decembrie 2015 , de


Concert inedit. O solista va canta suspendata in sfori
Una dintre cele mai controversate artiste, Navi, va urca maine pe scena intr-un show inedit. Ea va canta in timp ce este suspendata in sfori, in cadrul unui eveniment dedicat artei Shibari (arta japoneza ce presupune legarea cu sfoara in mod erotic).
Concert inedit. O solista va canta suspendata in sfori

Spectacolul va avea ca protagonisti artisti romani si straini specializati in Shibari. Combinatia de muzica live si Shibari este unica in lume, iar Navi o foloseste pentru a exprima senzualitatea si libertatea in muzica ei. De altfel, solista este cunoscuta pentru show-urile excentrice si pentru pasiunea pentru BDSM (lifestyle sado-maso), pe care a dezvaluit-o si in videoclipul "Picture Perfect", lansat anul trecut.

Legat de scenele in care sta suspendata in sfori, cantareata spune ca "nu doare, dar nici usor nu e. In orice caz, nu e pentru oricine. Insa cei pasionati de arta Shibaru spun ca, odata ce reusesti sa-ti eliberezi mintea, intri intr-o stare de echilibru. Cu tine, cu sforile, cu lumea".

Concertul va avea loc la Bound Party din Bucuresti, incepand cu ora 22.00. Navi va deschide seara alaturi de Drysin, dupa care publicul se va putea delecta cu show-uri pline de maiestrie și erotism susținute de BogdanB & Sash_a (Romania), Silent_TeddyBear & Sandra Du Verena (Bulgaria), Pedro_Cordas (Portugalia) & Maya Homerton (Spania) și Dark Shibari (Romania). Intrarea costa 35 de lei, insa trebuie sa stii ca se aplica reguli stricte de conduita, din motive de siguranta si discretie. Daca vrei sa-ti condimentezi viata cu ceva nou, diferit, acest spectacol e tot ce ai nevoie pentru o seara de vineri.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziConcert inedit. O solista va canta suspendata in sfori