Ce spune Lidia Buble despre casatoria cu Razvan Simion musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , de


Ce spune Lidia Buble despre casatoria cu Razvan Simion
Lidia Buble (22 de ani) a devenit iubita oficiala a lui Razvan Simion (35 de ani), asta dupa ce matinalul a divorțat de Dana, soția sa. Marti (10 mai), Razvan și cea care acum ii este fosta soție au pus capat unui mariaj de 15 ani, din care au ramas cu amintiri si cu doi copii: Ianca și Tudor.
Ce spune Lidia Buble despre casatoria cu Razvan Simion

Mai fericita ca oricand ca a scapat de statutul de amanta, Lidia se poate declara cu adevarat implinita. Cariera ii merge din plin, iar viața personala este și ea pe un fagaș ascendent.

Invitata la "Un show pacatos" alaturi de Adrian Sina, Buble a raspuns discret intrebarilor moderatorului, care a incercat sa o chestioneze cu privire la planurile pe care le vrea implinite și despre viața pe care și-o construiește pe zi ce trece cu Razvan.

Acum, Lidia și prezentatorul matinalului de la Antena 1 iși pot trai dragostea fara griji și fara pecetea pacatului, dar cantareața nu se grabește cu casatoria: "Inca nu m-a cerut, inca nu ma gandesc la asta, suntem foarte bine așa. De abia a treminat niște socoteli, doar nu incepe imediat altele", s-a rezumat sa declare Lidia.

In noiembrie 2015, Lidia si Razvan au iesit prima oara in public in calitate de iubiti, la nunta Ancai Serea cu Adrian Sina. Cei doi au fost insa surprinsi de presa, impreuna, inca din luna iunie a anului trecut.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCe spune Lidia Buble despre casatoria cu Razvan Simion