Ce se intampla cu concertele lui Julio Iglesias Jr. in Romania dupa scandalul provocat de Mihai Gadea musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 19 mai 2015 , de


Ce se intampla cu concertele lui Julio Iglesias Jr. in Romania dupa scandalul provocat de Mihai Gadea
In urma numeroaselor supoziții publicate, sau informari neclare, transmise publicului prin intermediul canalelor mass-media precum și a rețelelor de socializare, cu privire la datele de desfașurare ale celor doua concerte pe care artistul internațional Julio Iglesias urmeaza sa le susțina impreuna cu fiul sau, la Cluj și București, organizatorii precizeaza ca, ambele evenimente se vor desfașura conform programului anunțat.
Ce se intampla cu concertele lui Julio Iglesias Jr. in Romania dupa scandalul provocat de Mihai Gadea

Astfel, Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr., vor evolua pe scena Salii Polivalente din Cluj, in data de 22 mai , iar la Sala Palatului din capitala, in data de 2 iulie.

Totodata, organizatorii mentioneaza faptul ca anunțul reprogramarii concertului de la București pentru data de 2 iulie, a fost lansat cu o zi inainte de apariția artistului Julio Iglesias Jr. in emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, amanarea neavand nicio legatura cu incidentul petrecut.

Așadar, vineri (22 mai), incepand cu ora 20:00, Julio Iglesias va concerta pentru a doua oara la Cluj, in prezența celor aproximativ 7.000 de spectatori, așteptați la Sala Polivalenta. Show-ul celui mai iubit artist latin al tuturor timpurilor va fi deschis de recitalul fiului sau, Julio Iglesias Jr. și va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriu.

Același spectacol deosebit va fi reeditat in data de 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti. In continuare, spectatorii interesați iși pot procura bilete la concert prin intermediul agenției EVENTIM de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturești, Humanitas, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro, la prețuri variabile in funcție de categoria de loc.

Mihai Gadea l-a invatat pe Julio Iglesias Jr. sa spuna "Jos Basescu!"

Julio Iglesias Jr. a fost invitat joi (14 mai), in platoul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3. Prezentatorul Mihai Gadea a dorit sa il invete cateva cuvinte in romana si i-a oferit o lectie de "antibasism". Mihai Gadea a stiut exact ce cuvinte sa ii spuna cantaretului: sloganurile lui preferate, "Jos Basescu" si "Antena 3 e aici". Dupa ce Julio a repetat intocmai, Mihai Gadea i-a spus, cu zambetul pe buze, ca il iubeste.

Managementul artistilor Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. au reactionat dupa ce realizatorul Antenei 3 Mihai Gadea i-a cerut lui Julio Iglesias Jr. sa spuna "Jos Basescu!" in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", unde cantaretul era prezent pentru a vorbi despre cele doua concerte pe care le va sustine, alaturi de tatal sau, in Romania.

Reprezentantii artistului au facut cateva lamuriri, explicand ca Julio Iglesias Jr. nu cunoaste limba romana, motiv pentru care a crezut ca este o formula de ramas bun. Totodata, managementul a precizat ca artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, catalogand gestul drept "regretabil si incalificabil."» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCe se intampla cu concertele lui Julio Iglesias Jr. in Romania dupa scandalul provocat de Mihai Gadea