Ce pacat! Uite ce show spectaculos ar fi avut Ovidiu Anton la Eurovision! musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 06 mai 2016 , de


Ce pacat! Uite ce show spectaculos ar fi avut Ovidiu Anton la Eurovision!
Dan Manoliu, șeful Departamentului Divertisment din TVR, rasucește cuțitul in rana. El a pus pe Facebook fotografii cu grafica și coregrafia show-ului, pe care Ovidiu Anton ar fi trebuit sa-l prezinte pe scena de la Eurovision, in semifinala din 12 mai.
Ce pacat! Uite ce show spectaculos ar fi avut Ovidiu Anton la Eurovision!

Spectaculos! Așa ar fi aratat echipa Romaniei la Stockholm, la concursul Eurovision, acolo unde n-am ajuns din cauza ghinionului, dar și a datoriei de 16 milioane de franci elvețieni pe care TVR o are catre EBU (Uniunea Europeana de Radio și Televiziune). Dan Manoliu ne-a aratat cum s-ar fi prezentat Ovidiu Anton pe scena cu piesa "Moment of silence".

"Maine, 5 mai (n.r. azi), reprezentantul Romaniei, Ovidiu Anton ar fi trebuit sa se urce pentru prima repetiție de țara, pe scena Eurovision de la Globe Arena. Iata cam cum ar fi trebuit sa arate show-ul nostru, conform storyboard-ului trimis de mine organizatorilor, pe 21 martie.Trist", a scris Manoliu pe Facebook. Imediat, Ovidiu Anton a punctat și el: "Am avut un superb concept și sunt ferm convins ca ar fi aratat extraordinar pe scena".

Zoom

Zoom

Zoom

Zoom

Televiziunea Romana a fost retrasa de la serviciile EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeana de Radio si Televiziune) din cauza datoriilor acumulate inca din 2007, a anuntat EBU pe 22 aprilie, pe site-ul oficial. Una dintre consecintele excluderii TVR de la serviciile EBU este eliminarea din competitia muzicala Eurovision, dar și imposibilitatea de a transmite show-ul la TV.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCe pacat! Uite ce show spectaculos ar fi avut Ovidiu Anton la Eurovision!