Ce a aflat soacra lui Borcea este incredibil! Alina Vidican este hotarata musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 10 mai 2016 , ora 12:13, de


Ce a aflat soacra lui Borcea este incredibil! Alina Vidican este hotarata
Alina Vidican a decis că îngroape securea războiului și să divorțeze de dinamovistul Cristian Borcea. Este mai convinsă ca niciodată că acum este momentul oportun pentru a-și focaliza întreaga atenție asupra creșterii copiilor, dar și a intereselor pesonale. Persoana care i-a fost alături în toată această perioadă și care a fost prima care a aflat ce are de gând frumoasa a fost chiar mama ei. Ce a aflat soacra lui Borcea este incredibil. 
În urmă cu doar câteva luni, Alina susținea cu tărie că nu are bărbat de lăsat. Într-un show de televiziune, Alina a vărsat lacrimi amare, însă a spus clar că între ea și afaceristul cu care s-a căsătorit în 2012 este încă o iubire puternică și nimeni nu o poate rupe, indiferent de nume. Mai mult, Vidican l-a vizitat pe bărbat la pușcarie și, de fiecare data, a încercat să îl sensibilizele pentru ca el să mai dea o șansă mariajului lor.

puscarie_vidican.jpg
Surse din preajma cuplului susțin că, recent, ea a și vorbit cu familia sa de la Timișoara. Alina și-a anunțat mama telefonic că va divorța de soțul său și va încerca să se concentreze pe educația celor doi copii.

Motivul este lesne de înțeles, Alinei i-a fost furat de sub nas bărbatul, fostul acționar de la Dinamo, iar lucrurile nu pot rămâne așa! 
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziCe a aflat soacra lui Borcea este incredibil! Alina Vidican este hotarata