Brenciu si Banica, datori-vanduti la stat musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 06 mai 2016 , de


Brenciu si Banica, datori-vanduti la stat
Au bani de-i invart cu lopata, dar nu se sinchisesc sa-si plateasca darile la stat. Firmele lui Horia Brenciu si Stefan Banica apar cu datorii mari pe lista neagra a Fiscului.
Brenciu si Banica, datori-vanduti la stat

In speranta ca au fost facuti de rusine, ANAF asteapta ca artistii sa devina buni contribuabili.

Sa vezi si sa nu crezi! Castiga cate 10.000 de euro pe concert, au prezentat emsiuni de succes cu contracte de zeci, ba chiar sute de mii de euro pe sezon, dar ingroasa randurile rau-platnicilor. Firmele prin care Horia Brenciu (44 de ani) si Stefan Banica (49 de ani) isi organizeaza spectacolele si evenimentele apar pe "lista rusinii" data publicitatii de ANAF. Cei doi sunt la concurenta, insa, Brenciu conduce detasat. Firma lui, H.B. Media Entertainment SRL, avea, la 31 martie 2016, o datorie la bugetul de stat de 209.774 de lei.

ZoomFirma Mabel Concert SRL a lui Stefan Banica inregistreaza datorii de 68.330 de lei

Mabel Concert, firma prin care Banica isi ia banii, are o restanta de 68.330 de lei. Pana la inchiderea editiei, cei doi nu au putut fi contactati pentru a ne relata cum de au ajuns in aceasta situatie. 2.672 de contribuabili mari si mijlocii care au restante fiscale apar pe site-ul institutiei, la sectiunea Persoane juridice - Obligatii restante catre bu­gete. Peste cateva zile, e posibil sa avem alte surprize, intrucat Fiscul promite ca va scoate de la sertar si lista cu micii contribualili si persoanele ­fizice care au uitat ca pe ­lumea asta au obligatia sa mai si dea, nu doar sa ia.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziBrenciu si Banica, datori-vanduti la stat