Bianca a primit vestea cea mare! Va fi mama! musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 30 decembrie 2015 , ora 14:07, de


Bianca a primit vestea cea mare! "Va fi mama!"
Consultantul Feng Shui si Coloanele Destinului, Gena Rusu, a intocmit diagramele mai multor vedete din showbiz si ne-a spus cum le va merge in 2016, Lorei, Biancai Dragusanu, Lidiei Buble sau Mihaelei Radulescu.
Daca Mihaela Radulescu se va concentra in 2016 pe relatia de cuplu, Andreea Marin se va preocupa mai mult de sanatate. Bianca Dragusanu planuieste sa devina mama si este foarte posibil sa si reuseasca acest lucru. Consultantul Feng Shui Gena Rusu a intocmit diagramele mai multor vedete de la noi.
Bianca Dragusanu este nascuta pe 6 martie 1982, adica intr-o zi guvernata de Pamânt Yang si de Sobolan si in an de Apa Yang si Caine. Ea va trece prin multe schimbari in 2016, deoarece Apa Yang din destinul ei intra in relatie de penalizare cu Focul Yang din anul ce urmeaza.

Va fi mai nelinistita, isi va dori mai mult si mai bine, va simti nevoia unor schimbari radicale in plan profesional sau personal. Ar putea sa se mute in alta casa. In a doua parte a anului ar putea ramane insarcinata, iar aceasta ar fi cea mai importanta schimbare din viata ei.

Mihaela Radulescu este nascuta pe 3 august 1969, adica intr-o zi guvernata de Metal Yang si de Caine si in an de Pamant Yin si Cocos. 2016 va fi guvernat de Foc Yang si Maimuta, iar pentru Mihaela asta inseamna ca unul din cele mai importante aspecte care se vor manifesta in viata ei in anul ce vine va fi Puterea.
Altfel spus, va cunoaste o consolidare a autoritatii sale in plan social, posibil chiar sa aiba din nou propria emisiune, dar, de asemenea, se va concentra si asupra partenerului de viata.
Andreea Marin este nascuta pe 22 decembrie 1974, adica intr-o zi guvernata de Foc Yin si Cocos si Lemn Yang si Tigru. Maimuta din 2016 va produce schimbari în viata vedetei, deoarece Tigru intra in relatie de conflict cu Maimuta.

Ceea ce inseamna ca anul urmator va fi destul de tensionat pentru Andreea. Remediul consta in purtarea unui talisman cu zodia Sarpe, incepand cu 4 februarie 2016, pana pe 3 februarie 2017. Aceste tensiuni pot fi generate de proiectele in care se implica Andreea, care ii pot aduce mai multi bani, dar si competitie, rivalitate.
In 2016, fosta sotie a lui Stefan Banica va trebui sa fie mai atenta la sanatate decat pana acum, pentru ca oboseala cronica ii poate slabi sistemul imunitate.

Lidia Buble este nascuta pe 9 iunie 1993, adica intr-o zi guvernata de Metal Yin si Cocos si in an de Apa Yin si Cocos, astfel ca 2016 va fi un an foarte bun pentru cantareata, mai ales in ceea ce priveste relatia de cuplu, care se poate consolida. In ceea ce priveste cariera, 2016 ii aduce artistei mai multe oportunitați pentru a se afirma si pentru a-si demonstra talentul.

Adelina Pestritu este nascuta pe 2 februarie 1987, adica intr-o zi guvernata de Apa Yang si de Cal si in an de Foc Yang si Tigru. Atat Apa Yang, cat si Tigrul intra in relatie de ciocnire cu elementele din 2016, ceea ce inseamna ca anul viitor va fi plin de schimbari, surprize si tensiuni pentru prezentatoarea TV.
Trebuie precizat ca nu tot ceea ce se va intampla in 2016 va fi bine aspectat. Adelina va avea parte de schimbari care o vor nelinisti, insa este recomandat sa faca orice schimbare va simti nevoia, atat in plan personal, cat si profesional.

Lora este nascuta pe 23 iulie 1982, adica intr-o zi guvernata de Foc Yin si de Capra si in an de Apa Yang si Caine. Ea trebuie sa fie foarte atenta in ianuarie 3016, pentru ca Boul care guverneaza aceasta luna formeaza o tripla penalizare atunci cand se întâlnește cu Capra si cu Cainele, iar Lora are deja in destin aceste animale din zodiacul chinezesc.

Pericolele pot fi si de accident, dar pot viza orice aspect al vietii personale si profesionale. Ar fi bine sa poarte un talisman cu zodia Sobolan, de pe 7 ianuarie pana pe 3 februarie 2016. Din februarie 2016, artista va intra pe aspecte bune, va castiga bani mai multi decat in anul care se încheie, dar si competitia va fi mai acerba. Este posibil sa se lupte mai mult pentru a-si pastra pozitia in preferintele fanilor muzicii pe care o interpreteaza si nu numai, insa va gasi solutii pentru a depasi orice obstacol.

Antonia este nascuta pe 12 aprilie 1989, adica intr-o zi guvernata de Apa Yang si de Maimuta si in an de Pamant Yin si Sarpe. Ceea ce inseamna ca 2016 va fi unul plin de evenimente pentru cantareata.
In primul rand, este posibil ca planurile ei sa fie amanate sau sa nu se finalizeze asa cum isi doreste. Apoi, va fi mult mai tensionata decat anul acesta, astfel ca este posibil sa apara tensiuni in cuplu, probabil vom asista la primele certuri mai serioase in cuplul Antonia-Alex Velea.
Livia Lixandru


  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziBianca a primit vestea cea mare! "Va fi mama!"