Beyonce, imbracata de o romanca in cel mai nou clip musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 29 aprilie 2016 , de


Beyonce, imbracata de o romanca in cel mai nou clip
Beyonce este cu siguranța una dintre cele mai iubite și cunoascute soliste din lume. Nu doar vocea inconfundabila, ci și show-urile pline de energie o plaseaza in topul celor mai bune cantarețe.
Beyonce, imbracata de o romanca in cel mai nou clip

Toți designerii lumii incearca sa o imbrace, dar in galeria creatorilor precum Givenchy sau Tom Ford și-a facut loc și o romanca.

Maria Lucia Hohan a reușit performanța de a o imbraca pe Beyonce intr-unul dintre cele mai noi videoclipuri ale acesteia. Pe albumul vizual "Lemonade", una dintre piesele care transmit un puternic mesaj este "Freedom". In clipul alb negru filmat pentru aceasta melodie, cantareața poarta o roche fluida, lunga, deosebita prin detaliile de mare efect. Cu parul despletit și cu un machiaj minimal, Beyonce face din rochia Mariei Lucia Hohan o piesa nemuritoare.

ZoomAceasta este rochia semnata Maria Lucia Hohan pe care Beyonce a purtat-o in videoclipul "Freedom"Foto: Instagram

 

Designerul a fost intervievat de cei de la Billboard și a dat informații cu privire la cum a racționat atunci cand a vazut-o pe diva ca-i poarta creația: "Beyonce este o femeie puternica, increzatoare și senzuala. Ea este tipul de persoana pe care mi-o imaginez atunci cand creez. Rochia se numește Meteora și vine in doua variante de material: muselina (1377 de dolari) și șifon (1482 de dolari).  Beyonce a ales-o pe cea din șifon. Acesta este un moment foarte important pentru mine."

Maria Lucia Hohan nu este la intaia colaborare cu o vedeta de prima mana. Rihanna, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Miranda Kerr sau Kate Hudson au fost vazute in public sau pe covorul roșu in rochiile romancei.

ZoomKate Hudson a facut furori la Premiile Oscar de anul acesta cu rochia semnata MLHfoto: Getty Images

» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziBeyonce, imbracata de o romanca in cel mai nou clip