Ati ascultat noul cantec care face ravagii pe Internet? Suna mai bine decat Gangnam Style musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 13 septembrie 2013 , de D.M.S.


Ati ascultat noul cantec care face ravagii pe Internet? Suna mai bine decat Gangnam Style
De o saptamana, toti se intreaba un lucru: ce sunet scoate vulpea? Cei care au lansat provocarea sunt membrii trupei Ylvis, din Norvegia. Cantecul intitulat "The Fox" a fost postat pe Youtube pe 3 septembrie, iar pana in data de 12 videoclipul a strans peste 20 de milioane de vizualizari.
Ati ascultat noul cantec care face ravagii pe Internet? Suna mai bine decat Gangnam Style

 

 

Succesul acestuia aminteste de fenomenalul "Gangnam Style" al lui Psy, care a avut nevoie de doar sase luni peste a acumula un miliard si jumatate de vizualizari.

 

Intr-un interviu recent acordat publicatiei Billboard din Statele Unite ale Americii, Bard a descris procesul prin care a luat nastere piesa: "Stateam si ne gandeam la lucruri si idei noi pentru show-ul nostru. Apoi am vorbit despre ce sunete scoate o vulpe. Procesul a fost completat de producatorii de la Stargate care ne-au dat o mana de ajutor pentru finalizarea acestei melodii".

Virala melodie a cucerit topurile iTunes din cel putin 15 tari si a ocupat zile intregi prima pozitie in topurile din Norvegia si Finlanda.Ylvis au fost pe deplin surprinsi de succesul de care se bucura piesa. Bard Ylvissaker a declarat ca "am fost socati de reactia publicului. Melodia trebuia sa distreze cativa norvegieni pentru 3 minute si atat".

Daca doriti sa mai ascultati altceva in afara de "The Fox", puteti incerca "The Stonehenge", "Work It" sau "Jan Egeland". Versurile sunt speciale.

 » vezi articolul original


sursa:


 D.M.S.
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAti ascultat noul cantec care face ravagii pe Internet? Suna mai bine decat Gangnam Style