Aspirina din Las Fierbinti arata diferit in viata reala! Imagini nemaivazute cu actrita Mirela Oprisor! musicmix.rol.ro


Adaugat: Luni, 21 decembrie 2015 , de


Aspirina din "Las Fierbinti" arata diferit in viata reala! Imagini nemaivazute cu actrita Mirela Oprisor!
"Aspirina" din "Las Fierbinti" este unul dintre cele mai spumoase personaje din serial. O prezenta extrem de discreta, putini sunt cei care stiu cum arata de fapt actrita Mirela Oprisor.
Aspirina din

Machiata strident, cu peruca roscata si fuste scurte , Aspirina este prostituata satului. Cand iese din rol, actrita Mirela Oprisor e familista convinsa, sexy si eleganta.

In viata de zi, Mirela Oprisor este total schimbata. Este casatorita cu scenograful Mimi Branescu, cel care a si adus-o in "Las Fierbinti" si au impreuna o fetita de 8 ani.

L-a rugat pe sot sa o faca doctorita

Actrita, in varsta de 42 de ani are o activitate bogata si pe scena teatrului, insa, a devenit un personaj extrem de iubit odata cu rolul "Aspirinei", din "Las Fierbinti"

In urma cu ceva timp, Mirela Oprisor a povestit cum a obtinut rolul Aspirinei si cat de mult si-a dorit sa faca parte dintr-un asemenea proiect de amploare.

“Mi-am dorit de la inceput sa fac parte din proiect. Iar dupa ce am citit primele episoade mi-am dorit si mai mult. L-am rugat pe Mimi sa scrie ceva si pentru mine. El a zis: ”ce personaj sa-ti gasesc eu tie intr-un sat?” ”O doctorita, de exemplu”. Si el a zis: ”bine, asa facem”. Dupa cateva saptamani, mi-a dat sa citesc ce-a scris. Era, intr-adevar o doctorita, dar un pic mai altfel”, a povestit in urma cu ceva timp, Mirela Oprisor.» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAspirina din "Las Fierbinti" arata diferit in viata reala! Imagini nemaivazute cu actrita Mirela Oprisor!