Angelina Jolie sufera cumplit! Mai nou, are probleme cu oamenii legii musicmix.rol.ro


Adaugat: Luni, 09 mai 2016 , ora 10:34, de


Angelina Jolie sufera cumplit! Mai nou, are probleme cu oamenii legii
Dup─â o perioad─â în care gurile rele au spus c─â Angelina Jolie este la un pas s─â clacheze din cauza problemelor de s─ân─âtate, acum are de trecut un nou hop: Unul dintre apropia╚Ťii ei a fost arestat.

Actorul în vârst─â de 47 de ani, Jeremy Gilley, care conduce funda┼úia ''Peace One Day'' a fost interogat de detectivii din Comandamentul Sexual de Infrac┼úiuni de Exploatare ┼či Abuzului asupra Copiilor.

33f0074800000578-0-image-m-16-1462650098028.jpg

Noaptea trecut─â, avocatul s─âu, Paul Morris, a declarat c─â Gilley, a c─ârui oper─â a câ┼čtigat numeroase premii prestigioase, a fost ┼čocat ┼či tulburat de aceast─â situa┼úie ┼či coopereaz─â pe deplin cu poli┼úia, conform www.dailymail.co.uk.

"El este încrez─âtor c─â, în timp util, nevinov─â┼úia lui va deveni clar pentru toat─â lumea", a ad─âugat domnul Morris într-o declara┼úie.

Angelina Jolie este o sus┼úin─âtoarea înfocat─â a funda┼úiei ''Peace One Day'' ┼či a ap─ârut în documentarul lui Gilley, din 2008, ''The Day After Peace''. Funda┼úia este l─âudat─â de mai multe persoane de nevil înalt din întreaga lume. Gilley a lansat aceast─â funda┼úie, cu scopul de a stabili Ziua Intena┼úional─â a P─âcii.

 
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAngelina Jolie sufera cumplit! Mai nou, are probleme cu oamenii legii