Andreea Marin, mesaj emoționant despre pierderea mamei sale musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , de Catalina


Andreea Marin, mesaj emoționant despre pierderea mamei sale
Andreea Marin se numara printre personalitațile publicare care și-au așternut gandurile și emoțiile in cartea Giuliei Nahmany, "Merg mai departe-mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita".
Andreea Marin, mesaj emoționant despre pierderea mamei sale

Vedeta epatizeaza cu suferința prin care a trecut actrița in urma cu doi ani, atunci cand mama ei a pierdut lupta cu cancerul.

Andreea Marin È™i-a pierdut, la randul ei, mama, pe cand avea doar noua ani È™i i-a transmis astfel Giuliei un mesaj emoÈ›ionant, de susÈ›inere, dar È™i de admiraÈ›ie pentru ca faptul ca actriÈ›a a reuÈ™it sa depaÈ™easca momentele dificile È™i sa upte pentru a deveni o persoana mai puternica. 

 

"Cu mai de un sfert de secol in urma, mama mea devenea ingerul meu pazitor, pentru totdeauna. Plecarea ei spre inalt mi-a schimbat cursul vieții, m-a maturizat brusc și mi-a deschis porți interioare de cuget și simțire pe care altfel nu le-aș fi cunoscut. E nevoie, din pacate, de cele mai multe ori, de durere profunda, pentru a vedea viața cu alți ochi și pentru a face schimbari radicale pentru noi inșine. Am patruns ințelesul cuvantului mama mult mai adanc decat aș fi facut-o fiind și alaturi de ea. Și de aceea, poate, cartea Giuliei și schimbarea pe care o scoate la lumina, avand aceleași radacini ca și povestea mea, au un ecou puternic in inima și mintea mea. Dincolo de punctul nostru comun, cartea de fața e o lecție de viața și o pilda de urmat. Are forța, conținut puternic, aduce motivație și e o inspirație, inainte de toate. Imi plac oamenii care se ridica din genunchi și gasesc calea corecta, indrazneața, ințeleapta spre lumina, spre a da sens drumului pe care se afla, spre a merge mai departe. Imi plac oamenii care știu ca viața merita a fi prețuita și inzestrata și ii dau sens, bucurie de a fi traita, farmec și savoare.

 

Pe scurt, imi plac cei ce sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului. Ei șicarțile lor! Cat mai mulți cititori la inima carora sa ajungi, draga Giulia! Și te asigur ca, undeva acolo sus, in partea mereu senina din cer, sunt doi ochi ce te privesc și te citesc cu mandri. Sunt ai ingerului tau pazitor, mama ta", a scris Andreea Marin in prefața carții "Merg mai departe-mai puternica, mai sanatoasa, mai fericita.

 

 

Pe 3 martie, Andreea Marin È™i-a pierdut tatal. Dan Marin a murit inainte cu doar cateva zile de a implini 70 de ani. Acesta a fost inmormantat pe 5 martie, la cimitirul SfiÈ›ii Apostoli Petru È™i Pavel, din IaÈ™i. » vezi articolul original

 Catalina
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAndreea Marin, mesaj emoționant despre pierderea mamei sale