Andreea Mantea într-o rochie de 20 de kilograme: cum aratÄ povara musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 11 mai 2016 , ora 15:48, de


Andreea Mantea într-o rochie de 20 de kilograme: cum arată "povara"
Parte din scenariul emisiunii ”Se strigă darul”, pe care Kanal D o pregătește de lansare, Andreea Mantea și Bursucu (Adrian Cristea) au fost nevoiți să participe la o nuntă în Țara Oașului. Surpriza vine de abia la ce fel de rochie a purtat prezentatoarea TV și la ce chinuri s-a supus.
Frumoasa brunetă a trecut prin foc și pară de curând în Țara Oașului, unde, într-un cadru romantic, s-a chinuit să poarte o rochie de 20 de kilograme la filmările pentru o emisiune ce urmează să fie difuzată în curând de postul de televiziune Kanal D.

Alături de celelalte "nuntașe", care erau îmbrăcate, la rândul lor, în fuste ample, înfoiate, deasupra genunchiului, Andreea Mantea nu s-a dezis de la portul tradițional și a purtat și ea o băsmăluță verde și o rochie înflorată.

“Dacă ești în Țara Oasului și vrei să te măriți, ține-te bine că te așteaptă un mare chin! Mireasa tocmai ce a fost împletită! Să vedeți ce are pe cap!”, a avertizat Andreea Mantea. “Chinul” miresei provenea din faptul că purta pe cap un fel de “coif” decorat cu foarte multe mărgele, iar la gât avea alte câteva zeci de șiraguri de astfel de podoabe. 
Deși nu la fel de "împopoțonată", frumoasa prezentatoare, care nu este nici foarte înaltă și nici foarte solidă, a trebuit să "care" 20 de kilograme de material, cât cântarea rochia viu colorată cu care era îmbrăcată. 
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAndreea Mantea într-o rochie de 20 de kilograme: cum arată "povara"