Andreea BÄâlan: sunt însÄârcinatÄâ! musicmix.rol.ro


Adaugat: Marti, 10 mai 2016 , ora 17:00, de


Andreea Bălan: sunt însărcinată!
Andreea B─âlan este îns─ârcinat─â ╚Öi, peste cinci luni de zile, va aduce pe lume primul ei copil. Cânt─ârea┼úa este în al nou─âlea cer, ┼či a┼čteapt─â cu ner─âbdare s─â devin─â m─âmic─â.
Anun╚Ťul a fost f─âcut de frumoasa artist─â în timpul unui show de televiziune. “Sunt emo╚Ťionat─â ╚Öi fericit─â s─â împart cu voi minunata veste c─â voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mul╚Ťi dintre voi ╚Ötiu deja cât de mult mi-am dorit un copil ╚Öi m─â bucur încontinuu de când am aflat”, spune jurata show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.
Dup─â ani de zile în care ╚Öi-a dorit s─â aib─â un copil atât cu artistul Keo, dar ╚Öi cu americanul Michael, iat─â c─â miracolul s-a produs acum, dup─â un an de rela╚Ťie cu George Burcea, actorul care a sflat cheia spre inima artistei.

“M─â simt norocoas─â, împlinit─â ╚Öi motivat─â s─â duc mai departe toate proiectele pe care le am în desf─â╚Öurare, inclusiv show-urile cu trupa live ╚Öi dansatorii mei talenta╚Ťi, emisiunile TV ╚Öi apari╚Ťiile de promovare ale noului videoclip”, a scris viitoarea m─âmic─â pe pagina ei de Facebook.


bebe.jpg
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAndreea Bălan: sunt însărcinată!