André Rieu anunÈŤa al ÈÖaselea concert la BucureÈÖti, pe 7 iunie 2015 musicmix.rol.ro


Adaugat: Miercuri, 25 februarie 2015 , de


Andr├ę Rieu anun╚Ťa al ╚Öaselea concert la Bucure╚Öti, pe 7 iunie 2015
Cel de-al ╚Öaselea concert pe care celebrul violonist Andr├ę Rieu il va sus╚Ťine la Bucure╚Öti este programat pentru duminica, 7 iunie 2015, in Pia╚Ťa Constitu╚Ťiei.
Andr├ę Rieu anun╚Ťa al ╚Öaselea concert la Bucure╚Öti, pe 7 iunie 2015

Biletele sunt disponibile incepand de joi, 5 februarie, de la ora 9.00, in re╚Ťeaua Eventim ╚Öi prin partenerii autoriza╚Ťi.

Andr├ę Rieu promite un eveiment unic, concertele de la Bucure╚Öti fiind singurele organizate in aer liber pe care artistul le sus╚Ťine in lume, pe langa cele de la Maastricht, ora╚Öul sau natal.

Peste 50.000 de bilete pentru concertele sus╚Ťinute de Andr├ę Rieu la Bucure╚Öti s-au vandut pana in prezent, cererea fiind in cre╚Ötere.

"Dragi prieteni, sper ca a╚Ťi inceput cu bine noul an! Va trimit salutari din Berlin, suntem in plin turneu in Germania! In ultimele saptamani, am primit atat de multe mesaje de la oameni minuna╚Ťi. De aceea, ma bucur foarte mult ca am reu╚Öit sa programam inca un concert! Pe langa tradi╚Ťionalele concerte in aer liber pe care le sus╚Ťin in Maastricht, ora╚Öul meu natal, concertele din Romania sunt unice, nu vom mai avea astfel de concerte in aer liber in anul 2015 nicaieri in lume! Nu pot sa va spun cat de mult a╚Ötept sa ne intalnim in aceste seri magice, la Bucure╚Öti!", este mesajul transmis de Andr├ę Rieu fanilor din Romania.

De asemenea, Andr├ę Rieu ii invita pe fanii romani sa intre in atmosfera de Valentinea"Żs Day cu un nou clip video dedicat special zilei de 14 februarie. Clipul poate fi vizualizat la acest link. "Sunte╚Ťi ╚Öi voi printre cei din imagini?", se intreaba Andr├ę Rieu.


Sursa: vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAndr├ę Rieu anun╚Ťa al ╚Öaselea concert la Bucure╚Öti, pe 7 iunie 2015