André Rieu a ajuns in Romania: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul. Am pregatit ceva special, o surpriza musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 05 iunie 2015 , de


André Rieu a ajuns in Romania: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul. Am pregatit ceva special, o surpriza
André Rieu a ajuns in urma cu cateva minute pe Aeroportul Otopeni, unde era asteptat de numerosi fani si jurnalisti. "Abia astept sa ma intalnesc cu publicul din Romania.
André Rieu a ajuns in Romania: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul. Am pregatit ceva special, o surpriza

Am pregatit ceva special, nu va spun, e o surpriza", le-a spus André Rieu jurnalistilor.

André Rieu a anuntat ca in aceasta seara vor avea loc repetitii si ca i-ar placea ca in zilele urmatoare, cand va avea "doua-trei zile libere", sa vada orasul Bucuresti.

Stire initiala 09.00
Regele valsului André Rieu va ateriza in aceasta dimineata in Romania, unde va da startul seriei de sapte concerte pe care le va sustine pe scena amplasata in Piata Constitutiei din Bucuresti.

André Rieu si vioara sa, in acompaniamentul orchestrei sale, sunt gata sa le ofere romanilor un spectacol unic intre 5 si 14 iunie.

Ultimele bilete ramase disponibile, in special pentru concertele din zilele de 5 si 7 iunie, pot fi achizitionate atat de la punctele de vanzare amplasate in dreptul celor doua intrari principale ale spectacolului, cat si prin intermediul retelei Eventim si al platformei online www.eventim.ro.

Citeste si:


André Rieu in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre regulile de acces la concertele "Regelui Valsului"Sursa: vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAndré Rieu a ajuns in Romania: Abia astept sa ma intalnesc cu publicul. Am pregatit ceva special, o surpriza