Anca Pandrea a petrecut Paștele in spital: "Am varice pe esofag" musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 13 mai 2016 , de


Anca Pandrea a petrecut Paștele in spital: "Am varice pe esofag"
Actrița Anca Pandrea (70 de ani) se confrunta din nou cu probleme de sanatate. Din aceasta cauza nu a putut petrece Paștele acasa și nici nu a fost capabila sa mearga alaturi de prieteni la mormantul lui Iurie Darie, așa cum iși dorea.
Anca Pandrea a petrecut Paștele in spital: "Am varice pe esofag"

Mai mult, este foarte suparata din cauza ca bustul pe care vrea sa-l faca in memoria soțului sau nu a ieșit deloc cum trebuie.

A stat nu mai puțin de 10 zile in spital, dupa cum ea insași a marturisit in emisiunea "Teo Show" de joi, 12 mai. In Joia Mare i s-a intamplat criza de sanatate, dar a avut noroc ca a fost alaturi de o prietena: "Nu am mai putut sa respir, caci am insuficiența cardiaca și pulmonara. Nu am putut sa mananc nimic timp de cinci zile. Și s-a vazut ca am ceva pe esofag. Am varice pe esofag, așa scrie pe externare. Daca eram singura, cred ca ma salva Iura daca voia", a marturisit actrița.

Mahnita de cum a ieșit bustul lui Iurie Darie

ZoomAnca Pandrea este nemulțumita de bustul din bronzFoto: Click!

 

Pentru a-i cinsti memoria celui care i-a fost soț și marea dragoste a vieții, Iurie Darie, Anca Pandrea a pus la bataie toate resursele financiare de care dispunea doar pentru a-i face un bust din bronz. Cu toate acestea, socoteala ei nu s-a potrivit cu ceea ce a ieșit din mana inginerului insarcinat sa o ajute, Andrei Balan. Conform analizelor de laborator, bustul nu este realizat in totalitate in bronz, ci a fost inlocuit cu alte materiale.

"Trimitem bustul la Miercurea Ciuc și daca nu este bine, il vor mai face din nou. Sunt bagata in datorii, dar fac orice ca sa vad bustul cum trebuie. Cel care l-a lucrat a zis ca imi da inapoi doar un sfert din cat am platit. Pana la urma, cred ca-l bat pe acest Balan. Nu se poate cu atata impertinența. Daca imi da toți banii, renunț la proces și il iert. Nu sunt rea, nu sunt ranchiunoasa, dar e vorba de Iura al meu", a mai spus plina de tristețe Anca Pandrea. » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziAnca Pandrea a petrecut Paștele in spital: "Am varice pe esofag"