Actorii de la Hollywood vin in Romania: ce ii aduce pe Brad Pitt si pe Angelina la noi in tara musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 12 mai 2016 , ora 13:40, de


Actorii de la Hollywood vin in Romania: ce ii aduce pe Brad Pitt si pe Angelina la noi in tara
Nume de actori celebri se anunță în țara noastră în curând. Pe lângă cuplul Brangelina, vom avea ocazia să-i vedem pe străzile Bucureștiului sau în alte orașe din țară și pe frumoasa Scarlet Johansen sau pe favoritul multor doamne Leonardo DiCaprio.
Brad Pitt, Angelina Jolie, Charlize Theron, Robert Downey Jr, Scarlet Johansen, Leonardo DiCaprio se anunță că vor filma în curând în România, în timp ce actorii Robert de Niro și Al Pacino filmează la Budapesta sau Praga şi nu la noi în ţară.

Ministerul Culturii susţine printr-un comunicat că şi România va avea o lege a cinematografiei, până la sfârşitul acestui an, precum o au şi vecinii noştri din Ungaria, Cehia dar şi Franţa, Anglia, Italia, Statele Unite, Canada sau chiar Africa de Sud. 

Pe lângă impactul pozitiv dat imaginii ţării noastre în lume, această lege urmează să dezvolte atât industria cinematografică din ţara noastră, cât şi cea a turismului aducând la noi în ţară sute de milioane de euro conform unui studiu efectuat de PriceWaterhouseCoopers și citat de publicația Cancan.ro. 
Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziActorii de la Hollywood vin in Romania: ce ii aduce pe Brad Pitt si pe Angelina la noi in tara