A cerut 12 litri de bere pentru concertul din BucureÈti musicmix.rol.ro


Adaugat: Vineri, 15 mai 2015 , de Mara Dobrin


A cerut 12 litri de bere pentru concertul din București
In ultimii patru ani, și-a caștigat statutul de cel mai vandut artist in Spania, Portugalia și America Latina. Cu toate acestea, Pablo Alboran (25 de ani) vine fara fițe in Romania.

Are doar cateva pretenții pentru organizatorii concertului pe care-l va susține la 27 mai in București. Nu vrea vesela din plastic. In schimb, a cerut sa i se puna la dispoziție 12 litri de bere.

Pablo Alboran a marturisit in multe interviuri acordate in presa internaționala ca, in ciuda faimei de care se bucura, incearca sa fie in continuare un om normal, cu picioarele pe pamant. Daca analizam pretențiile sale pentru concertul pe care-l va susține in curand la Sala Palatului din Capitala, il credem pe cuvant.

Solistul a cerut organizatorilor sa nu fie servit in pahare de plastic sau in farfurii și cu tacamuri din același material. De asemenea, la capitolul bauturi, Pablo Alboran n-a avut cine știe ce fițe. A cerut o sticla de vin roșu produs in Spania, una de vin alb, 24 de sticle de bere, indiferent de marca, racoritoarele și bauturi energizante. In ceea ce privește mancarea, a dorit sa fie așteptat in Romania cu sandwich-uri variate, reci și calde, platouri cu branzeturi, carnaciori și prajiturele cu ciocolata, dar și fructe proaspete (capșune, mure, afine, banane, pepene galben).

Pablo Alboran va susține un concert la Sala Palatului, la 27 mai, de la ora 19.00.

» vezi articolul originalMara Dobrin
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziA cerut 12 litri de bere pentru concertul din București