Sora geamana a Antoniei a recunoscut ca ii plac femeile! musicmix.rol.ro


Adaugat: Joi, 21 aprilie 2016 , de


"Sora geamana" a Antoniei a recunoscut ca ii plac femeile!
Antonia (27 de ani) are o "sora geamana" in Marea Britanie! Actrița și modelul Marnie Simpson (24 de ani), cunoscuta mai ales pentru rolul din show-ul "Geordie Shore", difuzat pe MTV, a recunoscut ca este bisexuala.

Superbei brunete ii plac și femeile și barbații și considera ca orientarea sexuala nu ar trebui sa mai fie un tabu in secolul 21.

Marnie Sanders seamana leit cu una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, Antonia. Bruneta a facut dezvaluiri inedite despre orientarea ei sexuala și a recunoscut ca este bisexuala, relateaza cotidianul britanic Mirror. 

ZoomMarnie Sanders seamana izbitor de bine cu AntoniaFoto: Forever Modo

Vedeta, care a fost logodita cu Ricky Rayment, a recunoscut in trecut ca s-a sarutat cu "mulți baieți și fete", dar nu a vrut sa dea mai multe detalii despre acest lucru. Acum, Marnie a marturisit ca este bisexuala și spera ca ii va inspira și pe alții sa-și recunoasca orientarea sexuala. 

ZoomMarnie a lansat o noua colecție de haineFoto: Forever Modo

 

"Cred ca e bine ca am recunoscut. Sper sa le inspir și pe alte fete sa faca același lucru", a declarat Marnie.

Bruneta a lansat o noua colecție de haine in colaborare cu Forever Modo. Cu acest prilej, Marnie Sanders a pozat in hainele facute de ea, intr-o ședința foto incendiara.

 » vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite azi"Sora geamana" a Antoniei a recunoscut ca ii plac femeile!