"Prince cheltuia si 40.000$ pe droguri . Dezvaluiri incredibile musicmix.rol.ro


Adaugat: Luni, 25 aprilie 2016 , de


"Prince cheltuia si 40.000$ pe droguri". Dezvaluiri incredibile
Moartea fulgeratoare a lui Prince a șocat intreaga lume. La nici trei zile de la moartea artistului, un fost dealer de droguri a marturisit ca regretatul solist era dependent de stupefiante de mai bine de 25 de ani.
"Prince cheltuia si 40.000$ pe droguri

Prince a fost incinerat in mare secret, departe de ochii presei si ai fanilor, vineri (22 aprilie). Starul pop, care a decedat joi (21 aprilie), ar fi insistat ca moartea sa sa nu faca mare valva, fiind o persoana discreta in privat, iar familia lui i-a respectat dorinta. Cu toate acestea, prea americana a facut mai multe dezvaluiri șocante dupa moartea acestuia. Se pare ca artistul era dependent de droguri de 25 de ani, motiv pentru care cheltuia sume impresionante.

Conform Daily Mail, dealer-ul vedetelor, pe nume Doctorul D., a declarat ca Prince cheltuia și 40.000 de dolari pentru a-și procura stocul pe șase luni, cu subtanțe narcotice Dilaudid și Fentanil. Acestea faceau parte din grupa analgezicelor opioide, folosite pentru tratarea durerilor, și care erau mai puternice decat morfina. 

Dealer-ul a mai susținut ca solistul a cumparat droguri de la el din 1984 pana in 2008, pentru ca nu ii placeau medicii, iar in acest fel nu putea sa faca rost de substanțe pe cale legala. De asemenea, acesta a dezvaluit faptul ca fara droguri, Prince nu urca pe scena, fiind mai tot timpul panicat din cauza fricii.

"Prima data l-am cunoscut pe Prince in 1984, in timp ce filma la pelicula "Purple Rain" și deja era un mare dependent de opiacee, fiind un mare consumator. Avea nevoie de droguri pentru ca era foarte nervos, devenea nervos și intr-o camera in care se aflau doar cinci oameni. Lua aceste substanțe narcotice ca sa se simta confortabil in preajma oamenilor. Ii era frica sa iasa in fața publicului, se temea sa vorbeasca cu oamenii și nu-i placea sa urce pe scena.El a fost cel mai rau caz al persoanelor cu trac de scena pe care l-am vazut vreodata. Știu ca niciodata nu a luat heroina", a povestit barbatul.  

A fost incinerat

Publicatia Mirror a obtinut imagini in exclusivitate de la ceromonia funerara secreta a lui Prince. Artistul a fost incinerat in prezenta surorii lui, Tyka, a fiului ei, Prez, si a unui alt membru al familiei. Prince era un adept al Martorilor lui Iehova si le-a spus apropiatilor ce sa faca, in cazul in care isi pierde viata. Si-a dorit o ceremonie funerara modesta, departe de ochii curiosilor. A vrut ca singurul spectacol sa ramana viata lui, nu si moartea. Acest proces a durat patru ore, iar dupa tot acest timp, sora printului pop a fost vazuta iesind din capela cu o urna in care era cenusa artistului. Conform acestei religii, Prince a fost incinerat pana la implinirea unei saptamani de la deces. 

Cine a fost Prince

Prince Rogers Nelson (7 iunie 1958 - 21 aprilie 2016), cunoscut publicului cu numele de scena Prince, a fost unul dintre cei mai mari cantareți și compozitori americani timp de trei decenii. Muzica sa era o combinație de rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, jazz și pop. Nascut in Minneapolis (Minnesota), Prince a compus primul sau cantec la varsta de 7 ani. Albumul sau de debut a fost For You și a fost lansat in anul 1978. Prince a caștigat discul de platina datorita single-urilor "Why You Wanna Treat Me So Bad?" și "I Wanna Be Your Lover".» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite azi"Prince cheltuia si 40.000$ pe droguri". Dezvaluiri incredibile