Ètefan HruÈca face o suma incredibila in doar Èase ore musicmix.rol.ro


Adaugat: Sambata, 12 decembrie 2015 , de


Ștefan Hrușca face o suma incredibila in doar șase ore
Stefan Hrusca, stabilit de 24 de ani in Canada, a revenit pe plaiurile mioritice, pentru a le colinda romanilor, traditie pe care o respecta cu sfintenie.
Ștefan Hrușca face o suma incredibila in doar șase ore

Dar nu gratuit, ci pe bani grei, caci pentru fiecare concert al lui este rasplatit pe masura.

Au mai ramas trei zile pana la magicele concerte de Craciun ale lui Stefan Hrusca (58 ani), care se vor desfasura la Teatrul National din Bucuresti. Artistul are programate, pe 14 decembrie, doua reprezentatii, una de la orele 17.30, iar cealalta de la orele 20.00. Cele 6.000 de bilete scoase la vanzare, cu preturi cuprinse intre 60 si 160 de lei s-au vandut ca painea calda, astfel ca buzunarul artistului va fi doldora de bani. Potrivit unor surse avizate, tariful "celui mai mare colindator al tarii" ajunge la 10.000 de euro pentru un eveniment important, astfel ca, luni seara, pentru cele doua reprezentatii, el va incasa dublu, mai exact 20.000 de euro.

Si anul acesta, cantautorul este foarte solicitat. Prin urmare, agenda lui de lucru s-a incarcat cu peste 26 de concerte in mai multe orase din tara. Turneul lui, "Leru-i ler", a debutat pe 9 decembrie la Ploiesti si la Buzau, urmand sa ajunga inclusiv la Pitesti, Tulcea, Constanta, Brasov, Deva, Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Suceava si Piatra Neamt. Ultimul spectacol din aceasta serie va avea loc pe 28 decembrie, la Galati. Pe 21 decembrie, Stefan Hrusca va fi prezent pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara, de la 17.30, dar si de la orele 20.00. Insa orasul de pe Bega nu este singurul loc in care Hrusca este idolatrizat.

"Dascalul de colinde", cum l-a numit poetul George Tarnea, evoca an de an miracolul nasterii Mantuitorului aducand in inimile romanilor lumina sperantei si credinta in datini. "Este cel mai frumos obicei crestinesc si romanesc - de a merge sa urezi de bine, de Sarbatori. Faceti asta si  o sa va simtiti mult mai bine sufleteste. Eu nu doar cant, eu simt fiecare colind", marturiseste Stefan Hrusca. Artistul este casatorit cu Gianina, informatician de profesie, si are doi copii, pe Steven (24 de ani) si Andra (13 ani).  

Zoom Paul Surugiu colinda tot luni, la Teatrul Tanase

Coincidența ori ba, in timp ce Hrușca va canta luni la Teatrul Național din București, colindele lui Fuego (Paul Surugiu) se vor face auzite in aceeasi zi la Teatrul de revista "Constantin Tanase", situat pe Calea  Victoriei, deci la doar cateva sute de metri distanța. Prețul unui bilet la spectacolul "Acasa de Craciun" este de 75 de lei, o parte din  bani urmand a fi donați batranilor si copiilor. Și solistul este un colindator iubit, intrand in atmosfera Sarbatorilor de Iarna inca din 8 decembrie, cand a cantat la Adjud. Turneul lui, in care sunt incluse 17 spectacole, se va incheia pe 23 decembrie in Huși ( Sala Mariuca). 

Zoom

» vezi articolul original
  • Taguri:

Comentarii

citeste ultimele comentarii adaugate pe site

Alte Articole

Cele mai citite aziȘtefan Hrușca face o suma incredibila in doar șase ore